Des del Consell Comarcal de la Terra Alta, en el marc del projecte Treball a les Comarques 2022 – Terra Alta Més, s’està portant a terme l’acció Assistència tècnica per a la detecció i anàlisi de les potencialitats del sector de la restauració a la Terra Alta, amb l’objectiu de detectar i analitzar les potencialitats de la Terra Alta com a territori gastronòmic per al desenvolupament local i la generació d’ocupació.

En una primera fase s’ha realitzat una radiografia del sector a partir d’una prospecció del teixit hosteler de la comarca per identificar amenaces, debilitats, oportunitats i fortaleses. Durant aquest any el personal tècnic ha visitat alguns restaurants de la comarca per aquest fi.

La segona fase de l’acció és la realització d’una sessió de cocreació amb els agents de la cadena gastronòmica. A partir d’un procés participatiu es tracta de detectar les necessitats, les limitacions, les oportunitats, les problemàtiques i els aspectes de consens de tots els agents participants. Aquesta sessió de cocreació que em anomenat REFLEXIONEM SOBRE LA GASTRONOMIA DE LA TERRA ALTA tindrà lloc el proper dilluns 20 de novembre, de 10:00h a 13:00h a l’Antiga seu del Consell Comarcal de la Terra Alta (c/ Bassa d’en Gaire, 1. Gandesa).

La sessió està oberta a agents del sector de la restauració i als productors agroalimentaris de la comarca, i anirà a càrrec de Fundació Alícia, alimentació i ciència F.P. 

Per tal d’una millor organització de la sessió, us podeu inscriure al següent enllaç: https://forms.gle/MozrEKKmZoNrf9LBA

Us animem a participar per reflexionar conjuntament sobre la gastronomia de la Terra Alta i quin futur hi veiem!