En el marc del projecte Treball a les Comarques 2023 – Terra Alta Més, des del Consell Comarcal de la Terra Alta s’organitza el Seminari d’innovació en elaboració de pa i brioixeria. Aquest seminari està dissenyat per a aquells que ja tenen una base en panaderia i desitgen aprofundir en tècniques avançades per crear pa artesanal i deliciós.
Durant aquesta experiència, els assistents s’endinsaran en noves receptes i mètodes que els permetran crear productes panificats impressionants i plens de sabor. Treballarem amb ingredients especials, experimentarem amb processos de fermentació lenta i explorarem les formes més artístiques de formatge de pa.La sessió és gratuïta.
El seminari es durà a terme el dimecres 15 de novembre de 2023. Horari de 14:30h a 19:30h.
La localització de la sessió serà:
– Forn i pastisseria Federico (Av. d’Aragó, 4. Gandesa)
L’equip docent que impartirà el seminari anirà a càrrec de l’Escola de cuina Villa Retiro.
Podeu fer la vostres inscripcions (fins el dilluns 13 de novembre) en aquest enllaç: https://forms.gle/
Mitjançant el projecte Treball a les Comarques, el SOC finança el 90% d’aquests aprenentatges especialitzats, el finançament restant l’aporta pel mateix Consell Comarcal.