Aquest curs està pensat per capacitar els participants en una comprensió bàsica dels principis i tècniques culinàries, per a dur a terme les tasques d’ajudant de cuina al sector de la restauració, per tal d’aprovar-los a la vida quotidiana d’aquest àmbit laboral i facilitar així la seva integració en el mercat de treball. Es desenvoluparan habilitats pràctiques per a ajudar en diverses tasques de cuina. A més d’afavorir l’entrada de persones en recerca de feina en l’àmbit laboral mitjançant el procés de pràctiques.

El curs comptarà amb continguts teòrics i pràctics que es duran a terme durant 80h. A més, algunes persones podran realitzar pràctiques en restaurants de la comarca.
El curs és gratuït i es pot comptar amb beca de transport per persones aturades. Es donarà prioritat a persones aturades i inscrites com a demandants d’ocupació o de millora d’ocupació.
Les dates del curs estan encara per determinar, però es preveu l’inici a finals del mes d’abril o principis de maig.
Les localitzacions del curs seran:
– Cuina d’un restaurant de la comarca, encara a determinar.
L’equip docent estarà format per:
– Xefs i cuiners de restaurants de la comarca
Preinscipcions obertes (data límit: 8 d’abril)https://forms.gle/9Vi7rFju6GFoS5vy5
Més informació: 977 420 018 o terraaltames@terra-alta.cat