Per tal de donar continuïtat a aquesta tasca realitzada de creació de producte turístic, impulsada des del Consell Comarcal de la Terra Alta, en el marc del Programa Treball a les 7 comarques, el 2015 l’assistència tècnica es centrarà en donar-vos eines per posar aquests productes al mercat i definir les estratègies de promoció i comercialització de les vostres ofertes i de la comarca.
En aquest sentit, s’ha previst realitzar unes sessions de treball en grup, per temàtiques de producte, amb els següents objectius:
- Integrar els vostres productes dins la promoció turística del territori.
- Estructurar propostes i productes col·lectius que generin més arguments de venda al territori.
- Ampliar el dossier professional amb nous productes turístics.
- Definir un pla de promoció i comercialització conjunt entre el sector públic i privat.
Les temàtiques de producte que s’han previst són les següents:
- Enogastronomia: adreçat a cellers (enoturisme), almàsseres (oleoturisme), restaurants, allotjaments, empreses d’activitats centrades en aquests àmbit, etc.
- Cultural: Adreçat a museus, centres interpretació, punts d’informació, empreses d’activitats, etc.
- Actiu – natura: adreçat a empreses d’activitats centrades en cicloturisme, ecoturisme i turisme actiu, allotjaments, etc.
Les sessions programades es faran al Telecentre de la Terra Alta, C/ Povet de la Plana, sn, de Gandesa, i seran les següents:
- Enogastronomia: 13 d’abril i 11 de maig de 9:30h – 11:30h
- Cultural: 13 d’abril i 11 de maig de 12:00h – 14:00h
- Actiu – natura: 13 d’abril i 11 de maig de , 16:00h – 18:00h
Les sessions estaran dirigides per l’equip de DCB turisme i desenvolupament local amb Josep Capellà i David Esteller.