El passat 20 de novembre es va realitzar una sessió de cocreació amb els agents de la cadena gastronòmica de la comarca de la Terra Alta. A partir d’un procés participatiu amb els assistents a la sessió es va tractar de detectar les necessitats, les limitacions, les oportunitats, les problemàtiques i els aspectes de consens amb els diferents agents participants.

Des del Consell Comarcal de la Terra Alta, en el marc del projecte Treball a les Comarques 2022 – Terra Alta Més, s’ha portat a terme l’acció Assistència tècnica per a la detecció i anàlisi de les potencialitats del sector de la restauració a la Terra Alta, amb l’objectiu de detectar i analitzar les potencialitats de la Terra Alta com a territori gastronòmic per al desenvolupament local i la generació d’ocupació. Prèviament a la sessió s’havia realitzat, en una primera fase, una radiografia del sector a partir d’una prospecció del teixit hosteler de la comarca per identificar amenaces, debilitats, oportunitats i fortaleses. Durant aquest any el personal tècnic ha visitat alguns restaurants de la comarca per aquest fi.