La presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta, Neus Sanromà, ha inaugurat el cicle de seminaris de professionalització empresarial que organitza el projecte Terra Alta Més “Treball a les 7 comarques”. Neus Sanromà ha animat a les empreses i autònoms participants al primer dels seminaris programats a aprofitar les sessions, reforçar i actualitzar els seus coneixements per impulsar el desenvolupament i competitivitat de les empreses del territori. 

L’oferta formativa, que inclou 68 hores formatives totals repartides en 8 seminaris, dona resposta a les necessitats detectades durant les prospeccions empresarials a les empreses i autònoms del territori. L’objectiu és capacitar i actualitzar a les empreses del territori en àmbits com el management, habilitats directives/professionals, màrqueting/vendes i gestió del negoci en temps de COVID19. Alhora de disposar d’un espai formatiu que els permeti resoldre els seus dubtes, amb sessions molt participatives.

L ’expert en estratègia, management i màrqueting Xavier Lamote de Grignon ha iniciat el primer seminari explicant la importància de la fixació de preus de manera correcta i com portar-ho a la pràctica. La resta de seminaris tractaran sobre com gestionar el negoci en temps de Covid19, la millora de les habilitats comercials per vendre més i millor, la eficiència, productivitat màxima i gestió del temps, sense stress. Es tancarà amb els quatre últims seminaris sobre negociació professional i influència, com dirigir i mantenir motivat el teu equip de treball, la transformació eficient per digitalitzar la PIME i finalment, la metodologia per prendre les millors decisions estratègiques a la PIME.

Durant els seminaris presencials es respectaran totes les mesures de seguretat per la prevenció i control de Covid-19, per això les places són limitades. Aquests seminaris es realitzaran fins al mes de febrer en modalitat virtual o a les instal·lacions del Consell Comarcal. 

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de Suport al desenvolupament local.