LA TERRA ALTA FA UN PAS ENDAVANT AMB LA DIGITALITZACIÓ DE LES EMPRESES

Durant els mesos de juny i juliol hem organitzat un cicle de seminaris i assessoraments personalitzats adreçats a totes les empreses de la comarca, tant petites com grans i de tots els sectors productius.

El cicle de 6 Seminaris de 4 hores cadascun, es faran presencialment a la seu del Consell Comarcal i també en línia :

  1. Seminari 1 – Dimarts 7 de juny Programa KIT DIGITAL. Transformació digital del teu negoci i ajuts directes.
  2. Seminari 2 – Dijous 9 de juny Pla de màrqueting en línia. Fes el teu Pla de Màrqueting i diferencia’t de la competència.
  3. Seminari 3 – Dimarts 14 de juny Canals de venda en línia. Dinamitza les teves vendes a través d’Internet.
  4. Seminari 4 – Dijous 16 de juny XXSS i Web. Promociona el teu negoci a través del web i les XXSS.
  5. Seminari 5 – Dimarts 5 de juliol Gestió interna. Programes que et poden ajudar en la gestió de la teua empresa: facturació, estocs, clients, etc.
  6. Seminari 6 – Dijous 7 de juliol Sostenibilitat i eficiència energètica. Guanya en competitivitat i automatitza per estalviar. El teu negoci més innovador i sostenible.

Les sessions es dirigeixen tant a empreses que ja han demanat el bo digital del programa KIT DIGITAL, com per a les empreses que tinguin pensat demanar-ho a les properes convocatòries!

A partir de més, des de juliol a octubre es realitzarà Acompanyament personalitzat per al digitalització del teu negoci! Sol·licita-ho a la inscripció (màxim 10 empreses)

Si vols t’ajudem a triar quins seminaris poden ser més útils per millorar la teua empresa, ens podeu escriure aquí

Aquesta acció ha estat subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Inscriu-te!