Viatge de benchmark a les Garrigues-Segrià Sec
El passat 20 de febrer, una dotzena de restauradors i productors i productores d’oli i d’olives de la Terra Alta van viatjar al territori oleícola de les Garrigues i Segrià [...]
Acte de cloenda del curs de “Competències bàsiques i d’atenció al client per a cambrers i cambreres de bar i restaurant”
El passat 26 de febrer, es va celebrar l'acte de cloenda del curs de “Competències bàsiques i d’atenció al client per a cambrers i cambreres de bar i restaurant” al [...]
Trobada d’intercanvi per conèixer bones pràctiques enoturístiques al Penedès i al Bages
Una vintena d’empresaris del sector turístic de la Terra Alta visiten els territoris del Penedès i del Bages per conèixer bones pràctiques de gestió enoturística. Des del projecte Terra Alta [...]
Viatge de benchmark per a conèixer les millors pràctiques d’oleoturisme a les Garrigues i Segrià Sec.
Inscriu-te! Aquest programa està dissenyat per mostrar experiències i visites oleoturístiques que difereixin entre elles, tant pel tipus d’agent que les organitza com pels públics als quals van dirigides, de [...]
Eines de coneixement als professionals de la restauració
INSCRIPCIONS - PROGRAMA - RECEPTES Arran del treball realitzat al 2017 i 2018 amb Fundació Alícia, es detecta l’inquietud del sector de la restauració per millorar els productes i processos que actualment ofereixen. [...]
Curs de Cambrers 2019
Curs adreçat a persones inscrites com a demandants d’ocupació de la Terra Alta i participants en el Dispositiu d’Inserció laboral EIXAM. La durada del curs serà d’un total de 116 [...]
L’educació prohibida. Fòrum del [Talent]. 19/12
‘L’Educació Prohibida’ és un projecte audiovisual col·laborat que reflexiona sobre els models educatius actuals i ens aporta idees i preguntes a tindre en compte. Si volem construir un món millor, [...]
Jornada tècnica. Festa de l’Oli de La Fatarella
La Terra Alta aposta pel sector endogen del territori, concretament l'oli i les olives per potenciar la percepció de la comarca com a territori amb un alt valor gastronòmic. [...]
Fòrum del Talent “Lideratges de pau”
Liderar és aquella capacitat que tenim les persones per connectar amb altres persones i amb el món. Aquest farà que ens relacionem d'una manera o altra amb les persones. [...]