Al Consell Comarcal estem treballant per definir l’estratègia de comunicació conjunta del producte local de la Terra Alta, especialment la relacionada amb el web Fet a la Terra Alta, per fer-ho s’ha contractat l’empresa Raiels conjuntament amb Dies d’Agost . L’objectiu és definir com comuniquem la riquesa i qualitat del nostre producte, però també el triple impacte que té el seu consum: econòmic, ambiental i social.

Per tal d’incloure el màxim de punts de vista en aquesta estratègia, s’han organitzat un parell de tallers participatius, el primer a l’octubre i el del pròxim 22 de novembre a la Casa Ecològica La Fatarella de 14.00 a 16.00h.

Per donar-hi un caràcter més experiencial, s’ha decidit combinar aquest taller amb un la degustació del producte que s’elaborarà al matí amb la «Mostra de cuina amb l’oli com a protagonista». Tot i que aquesta mostra està més orientada a restauradors també s’hi podran inscriure productor/es i elaboradors/es.

A l’hora de fer la inscripció podreu triar si veniu al taller del matí, de la tarda o als dos, així com a la degustació.

INSCRIPCIÓ AQUÍ