La setmana vinent arranca la programació de 3 jornades pràctiques sobre comunicació i promoció en línia, orientada a petites empreses agroalimentàries i al sector comerç. T’ajudaran a agafar eines per tal de comunicar els trets diferencials del teu producte! Dates i més informació aquí.

D’altra banda, durant juny i juliol hem organitzat un cicle de seminaris i assessoraments personalitzats adreçats a totes les empreses de la comarca, tant petites com grans i de tots els sectors productius.

Els Seminaris de 4 hores cadascun, es faran presencialment a la seu del Consell Comarcal  i també en línia : 

  1. Seminari 1 – Dimarts 7 de juny Programa KIT DIGITAL. Transformació digital del teu negoci i ajuts directes.

  2. Seminari 2 – Dijous 9 de juny Pla de màrqueting en línia. Fes el teu Pla de Màrqueting i diferencia’t de la competència.

  3. Seminari 3 – Dimarts 14 de juny Canals de venda en línia. Dinamitza les teves vendes a través d’Internet.

  4. Seminari 4 – Dijous 16 de juny XXSS i Web. Promociona el teu negoci a través del web i les XXSS.

  5. Seminari 5 – Dimarts 5 de juliol Gestió interna. Programes que et poden ajudar en la gestió de la teua empresa: facturació, stocks, clients, etc.

  6. Seminari 6 – Dijous 7 de juliol Sostenibilitat i eficiència energètica. Guanya en competitivitat i automatitza per estalviar. El teu negoci més innovador i sostenible.  

Si vols t’ajudem a triar quins seminaris poden ser més útils per millorar la teua empresa, escriu-me aquí

A més, des de juliol a octubre es realitzarà Acompanyament personalitzat per al digitalització del teu negoci!  Sol·licita-ho a la inscripció (màxim 10 empreses)

Aprofita aquesta oportunitat per trobar finançament per digitalitzar el teu negoci!

INSCRIPCIONS ALS SEMINARIS