El sector de l’oli representa un motor de desenvolupament agroalimentari, gastronòmic i també turístic per la Terra Alta. Al llarg dels últims anys s’han anat consolidant una sèrie d’iniciatives tant públiques com privades per augmentar el valor i reconeixement de l’oli de la Terra Alta, així com per millorar la comercialització de tota una sèrie de productes relacionats amb l’oli.

En aquesta jornada coneixerem algunes de les iniciatives que s’han desenvolupat durant els últims anys des del Patronat de Turisme de les Terres de l’Ebre, la Fundació Alícia i el treball realitzat per consultores com Cluster Development i l’experiència de diverses empreses que han apostat per l’oli com a via de diversificació i millora de la seva oferta turística.

Vine a descobrir tot el potencial del sector oleícola en aquesta jornada única que promou el Consell Comarcal de la Terra Alta “Terra Alta Més” en el marc dels projectes de suport al desenvolupament local i al foment de l’ocupació al territori. Us hi esperem a La Fatarella!

Inscripcions

Més informació