Des del projecte Terra Alta Més del Consell Comarcal de la Terra Alta, s’ha detectat la dificultat de trobar professionals amb coneixements relacionats amb l’elaboració de pa i pastes, a més del progressiu tancament de forns i pastisseries de la comarca, molts amb dificultats de relleu generacional. En aquest sentit s’organitza la formació “ELABORACIÓ DE PA I BRIOIXERIA” de 60h teoricopràctiques amb possibilitat de pràctiques a empresa. Aquest curs està pensat per persones que han treballat o tenen interès en treballar en la elaboració de pa i brioixeria, tant directament en l’elaboració o en tasques de suport a l’obrador. A més, algunes persones podran realitzar pràctiques en forns i pastisseries de la comarca. El curs és gratuït i es pot comptar amb beca de transport per persones aturades.

 

El curs es durà a terme els dies 30 i 31 de maig; 6, 7, 14, 15, 16, 19, 20, 21, 27 i 28 de juny; i 4, 5 i 11 de juliol. En horari de 15:00h a 19:00h. Les localitzacions del curs seran: 

– Forn i pastisseria Federico (Av. d’Aragó, 4. Gandesa)

– Forn de pa Patou (c/ Major, 8. Vilalba dels Arcs)

 

L’equip docent estarà format per dos forners professionals de la comarca.

 

Inscripcions, fins al 25 de maig a l’enllaç: https://forms.gle/1yA3ru1sYZMtn3fb9

Més informació a: 977420018 o terraaltames@terra-alta.cat