Durant la darrera anualitat, des del Consell Comarcal, vam recollir la necessitat d’organitzar una formació pràctica sobre promoció i comunicació online orientada a petites empreses agroalimentàries. L’Ajuntament de Gandesa, al mateix temps, va recollir una necessitat molt semblant, però en aquest cas més orientada cap a petits comerços locals.

Cada un per la seua banda, ha buscat col·laboració amb entitats externes per organitzar una formació que millori la competitivitat de les empreses fent-les més visibles a la xarxa i tractant de convertir aquesta visibilitat en vendes. En aquest sentit unim esforços per presentar-vos les següents sessions formatives que es duran a terme al Centre Empresarial de la Terra Alta:

Agromàrqueting: millora les vendes de producte local agroalimentari: Descarrega el programa

Dilluns 23 maig, 18.30-20.30h

Inscripcions presencial: 639 652 446, info@jarc.cat

Inscripcions participació telemàtica

Organitza: JARC i Consell Comarcal

Facebook i Instagram Ads: Descarrega el programa

Dijous 26 maig, 13.30-16.30h dinar a peu dret

Inscripcions: msole@gandesa.cat, empreses@cambrareus.org

Organitza: Ajuntament de Gandesa, Cambra de Comerç de Reus i Centre Empresarial

Aprèn a utilitzar l’eina més poderosa d’Instagram: el Reels

Dilluns 20 juny, 13.30-16.30h dinar a peu dret

Inscripcions: pendent d’obertura

Organitza: Ajuntament de Gandesa i Cambra de Comerç de Reus

Informar-vos també que durant els mesos de juny i juliol es realitzaran unes sessions formatives per a la digitalització del vostre negoci, tant pel que fa a la presència a internet com facturació, control d’stocks i altres solucions digitals per guanyar competitivitat. Deu de les empreses participants podran accedir a un acompanyament personalitzat en el seu procés de digitalització i sol·licitud d’ajuts en aquest sentit. Més informació al següent enllaç.