AVÍS LEGAL

OBJECTE I ACCEPTACIÓ

El present avís legal regula l’ús del lloc web https://www.terraaltames.cat/ (en endavant, EL WEB), del qual és titular el Consell Comarcal de la Terra Alta (en endavant, EL PROPIETARI DEL WEB).

La navegació pel lloc web del PROPIETARI DEL WEB atribueix la condició d’usuari del mateix i implica l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal, que poden patir modificacions.

L’usuari s’obliga a fer un ús correcte del lloc web de conformitat amb les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del tràfic i el present Avís Legal. L’usuari respondrà davant EL PROPIETARI DEL WEB o davant de tercers, de qualsevol danys i perjudicis que poguessin causar com a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació.

IDENTIFICACIÓ I COMUNICACIONS EL PROPIETARI DEL WEB

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l’informa que:

La seva denominació social és: Consell Comarcal de la Terra Alta

El seu CIF és: P9300010G

El seu domicili social és a: Carrer Povet de la Plana 4, Gandesa, Tarragona, Espanya.

Per comunicar-se amb nosaltres, posem a la seva disposició diferents mitjans de contacte que detallem a continuació:

Telèfon 977 420 018

Correu electrònic: consellcomarcal@terra-alta.cat.

Totes les notificacions i comunicacions entre els usuaris i EL PROPIETARI DEL WEB es consideraran eficaços, a tots els efectes, quan es realitzin a través de correu postal o qualsevol altre mitjà dels detallats anteriorment.

CONDICIONS D’ACCÉS I UTILITZACIÓ

El lloc web i els seus serveis són d’accés lliure i gratuït, no obstant això, EL PROPIETARI DEL WEB condiciona la utilització d’alguns dels Serveis oferts a la seva web al previ ompliment del corresponent formulari. L’accés a determinats serveis són exclusius per al nostres personal, per la qual s’exigeix el registre previ i l’acceptació de les condicions d’ús. L’usuari garanteix l’autenticitat i actualitat de totes aquelles dades que comuniqui al PROPIETARI DEL WEB i serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi.

L’usuari es compromet expressament a fer un ús adequat dels continguts i serveis del PROPIETARI DEL WEB no emprar-los per, entre d’altres:

  1. a) Difondre continguts, delictius, violents, pornogràfics, racistes, xenòfob, ofensius, d’apologia del terrorisme o, en general, contraris a la llei o a l’ordre públic.
  2. b) Introduir a la xarxa virus informàtics o realitzar actuacions susceptibles d’alterar, espatllar, interrompre o generar errors o danys en els documents electrònics, dades o sistemes físics i lògics del PROPIETARI DEL WEBo de tercers persones; així com obstaculitzar l’accés d’altres usuaris al lloc web i als seus serveis mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals EL PROPIETARI DEL WEBpresta els seus serveis.
  3. c) Intentar accedir als comptes de correu electrònic d’altres usuaris o àrees restringides dels sistemes informàtics del PROPIETARI DEL WEBo de tercers i, si s’escau, extreure informació.
  4. d) Vulnerar els drets de propietat intel·lectual o industrial, així com violar la confidencialitat de la informació del PROPIETARI DEL WEBo de tercers.
  5. e) Suplantar la identitat d’un altre usuari, de les administracions públiques o d’un tercer.
  6. f) Reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició o de qualsevol altra forma comunicar públicament, transformar o modificar els continguts, llevat que es compti amb l’autorització del titular dels corresponents drets o això resulti legalment permès.
  7. g) Demanar dades amb finalitat publicitària i de remetre publicitat de qualsevol classe i comunicacions amb fins de venda o altres de naturalesa comercial sense que n’hi hagi la prèvia sol·licitud o consentiment.

Tots els continguts del lloc web, com ara textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, així com el seu disseny gràfic i codis font, constitueixen una obra la propietat pertany al PROPIETARI DEL WEB, sense que puguin entendre cedits a l’ usuari cap dels drets d’explotació sobre els DOCUMENT DE SEGURETAT LOPD DEL CONSELL COMARCAL DE LA TERRA ALTA mateixos més enllà de l’estrictament necessari per al correcte ús del web.

En definitiva, els usuaris que accedeixin a aquest lloc web poden visualitzar els continguts i efectuar, si escau, còpies privades autoritzades sempre que els elements reproduïts no siguin cedits posteriorment a tercers, ni s’instal·lin a servidors connectats a xarxes, ni siguin objecte de cap tipus d’explotació.

Així mateix, totes les marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol classe que apareixen al lloc web són propietat del PROPIETARI DEL WEB, sense que pugui entendre que l’ús o accés al mateix atribueixi a l’usuari cap dret sobre els mateixos.

La distribució, modificació, cessió o comunicació pública dels continguts i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat pel titular dels drets d’explotació queden prohibits.

L’establiment d’un hiperenllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre EL PROPIETARI DEL WEB i el propietari del lloc web en la qual s’estableixi, ni l’acceptació i aprovació per part del PROPIETARI DEL WEB dels seus continguts o serveis. Haurà d’abstenir-se de realitzar manifestacions o indicacions falses, inexactes o incorrectes sobre EL PROPIETARI DEL WEB, o incloure continguts il·lícits, contraris als bons costums i l’ordre públic.

EL PROPIETARI DEL WEB no es responsabilitza de l’ús que cada usuari li doni als materials posats a disposició en aquest lloc web ni de les actuacions que realitzi en base als mateixos.

EXCLUSIÓ DE GARANTIES I DE RESPONSABILITAT

El contingut del present lloc web és de caràcter general i té una finalitat merament informativa, sense que es garanteixi plenament l’accés a tots els continguts, ni la seva exhaustivitat, correcció, vigència o actualitat, ni la seva idoneïtat o utilitat per a un objectiu específic.

EL PROPIETARI DEL WEB exclou, fins on permet l’ordenament jurídic, qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa derivats de:

  1. a) La impossibilitat d’accés al lloc web o la falta de veracitat, exactitud, exhaustivitat i / o actualitat dels continguts, així com l’existència de vicis i defectes de tota classe dels continguts transmesos, difosos, emmagatzemats, posats a disposició a els que s’hagi accedit a través del lloc web o dels serveis que s’ofereixen.
  2. b) La presència de virus o d’altres elements en els continguts que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics, documents electrònics o dades dels usuaris.
  3. c) L’incompliment de les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del tràfic i el present avís legal com a conseqüència de l’ús incorrecte del lloc web.

En particular, i a manera d’exemple, EL PROPIETARI DEL WEB no es fa responsable de les actuacions de tercers que vulnerin drets de propietat intel·lectual i industrial, secrets empresarials, drets a l’honor, a la intimitat personal i familiar ia la pròpia imatge, així com la normativa en matèria de competència deslleial i publicitat il·lícita.

Així mateix, EL PROPIETARI DEL WEB declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació que es trobi fora d’aquesta web i no sigui gestionada directament pel nostre webmaster. La funció dels links que apareixen en aquesta web és exclusivament la d’informar l’usuari sobre l’existència d’altres fonts susceptibles d’ampliar els continguts que ofereix aquest lloc web. EL PROPIETARI DEL WEB no garanteix ni es responsabilitza del funcionament o accessibilitat dels llocs enllaçats; ni suggereix, convida o recomana la visita als mateixos, de manera que tampoc serà responsable del resultat obtingut. EL PROPIETARI DEL WEB no es responsabilitza de l’establiment d’hipervincles per part de tercers.

POLÍTICA DE PRIVACITAT XARXES SOCIALS

L’usuari disposa d’un perfil a la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada pel Consell Comarcal de la Terra Alta, mostrant així interès en la informació que es publiciti a la Xarxa. En unir-se a la nostra pàgina, ens facilita el seu consentiment per al tractament d’aquells dades personals publicades en el seu perfil. L’usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la pròpia de la Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per garantir la privacitat.

En relació als drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dels quals disposa i que poden ser exercits en el domicili social del Consell Comarcal de la Terra Alta, situat en Carrer Povet de la Plana 4, 43780 Gandesa, Tarragona, Espanya, d’acord amb la LOPD, s’han de tenir en compte els següents matisos:

ACCÉS. Vindrà definit per la funcionalitat de la Xarxa Social i la capacitat d’accés a la informació dels perfils dels usuaris.

RECTIFICACIÓ. Només podrà satisfer-se en relació a la informació que es trobi sota el control del Consell Comarcal de la Terra Alta, per exemple, eliminar comentaris publicats a la pròpia pàgina. Normalment, aquest dret ha de exercir-lo davant la Xarxa Social.

CANCEL·LACIÓ I / O OPOSICIÓ. Com en el cas anterior, només podrà satisfer-se en relació a la informació que es trobi sota control del Consell Comarcal de la Terra Alta, situat en Carrer Povet de la Plana 4, 43780 Gandesa, Tarragona, Espanya, com ara deixar d’estar unit al perfil.

PRODECA, realitzés les següents actuacions:

– Accés a la informació pública del perfil.
– Enviament de missatges a través dels canals de la Xarxa Social.

– Actualitzacions de l’estat de la pàgina que es publicaran en el perfil de l’usuari. L’usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els contingut que deixin d’interessar i restringir amb qui comparteix les seves connexions, per a això haurà d’accedir a la seva configuració de privacitat.

L’usuari, un cop unit a la pàgina del Consell Comarcal de la Terra Alta, podrà publicar en aquesta última, comentaris, enllaços, imatges fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la Xarxa Social. L’usuari, en tots els casos, ha de ser el titular dels mateixos, gaudir dels drets d’autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació en la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. Que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, l’ètica, el bon gust o el decòrum, ni que infringeixin, violin o conculquin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei.

En aquests casos el Consell Comarcal de la Terra Alta, es reserva el dret a retirar immediatament el contingut, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari. No sent responsable dels continguts publicats lliurement pels usuaris.

L’usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris, de manera que ell mateix és el principal responsable de la seva privacitat. Les imatges es puguin publicar en la pàgina, romandran a la Xarxa Social.

El Consell Comarcal de la Terra Alta, es reserva la possibilitat de realitzar accions en què podran participar els usuaris units a la seva pàgina. Si per a això, és necessari la publicació de bases s’utilitzés per a això la plataforma de la Xarxa Social, complint sempre amb la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic llei 34/2002 de 11 de juliol i de qualsevol altra norma que li sigui d’aplicació.

La Xarxa Social no avala, patrocina o administra, de cap manera, cap de les nostres accions, ni està associada a cap d’elles.

No es considerarà publicitat, el fet de recomanar a altres usuaris la pagina del Consell Comarcal de la Terra Alta, perquè també ells estiguin informats de la seva activitat.

A continuació detallem l’enllaç a la política de privacitat de la Xarxes Socials:

PROCEDIMENT EN CAS DE REALITZACIÓ D’ACTIVITATS DE CARÀCTER IL·LÍCIT

En el cas que qualsevol usuari o un tercer consideri que existeixen fets o circumstàncies que revelin el caràcter il·lícit de la utilització de qualsevol contingut i / o de la realització de qualsevol activitat en les pàgines web incloses o accessibles a través del lloc web, haurà enviar una instància genèrica al PROPIETARI DEL WEB des de la seu electrònica del mateix, identificant-se degudament, especificant les suposades infraccions i declarant expressament i sota la seva responsabilitat que la informació proporcionada en la notificació és exacta.

Per a tota qüestió litigiosa que incumbeixi al lloc web del PROPIETARI DEL WEB, serà d’aplicació la legislació espanyola, sent competents els Jutjats de Gandesa(Espanya).

PUBLICACIONS

La informació administrativa facilitada a través del lloc web no substitueix la publicitat legal de les lleis, normatives, plans, disposicions generals i actes que hagin de ser publicats formalment als diaris oficials de les administracions públiques, que constitueixen l’únic instrument que dóna fe de la seva autenticitat i contingut. La informació disponible en aquest lloc web s’ha d’entendre com una guia sense propòsit de validesa legal.